در حال بارگذاری... لطفا صبر کنید.
به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، اسدالله عباسی استاندار گیلان پیش از ظهر امروز در مراسم تجلیل و تکریم سراسری بیش از یک میلیون پیشکسوت دفاع مقدس و مقاومت در سالن اجتماعات فراجا رشت، با بیان اینکه دشمنان اسلام و انقلاب هنوز بعد از گذشت ۴۴ سال مردم ایران را نشناختند، اظهار کرد: دشمنان ما با جنگ های ترکیبی قصد ضربه زدن به نظام انقلاب اسلامی ما دارند اما آنان ملت ما را نشناختند.
وی با اشاره به اشتباه محاسباتی دشمن علیه جمهوری اسلامی گفت: کشورهایی اکنون شعار زن زندگی آزادی سر می دهند که دستشان به خون جوانان این مرز و بوم آغشته است ولی ادعای حامی حقوق ببشر سعی در ایجاد جنگ ترکیبی در کشور دارند.
نماینده عالی دولت در گیلان با تأکید بر هوشیاری مردم در اغتشاشات سال گذشته و تبعیت از اسلام و آرمان های انقلاب اسلامی، افزود: دشمنان امسال خیلی تلاش کردند تا اغتشاش برپا کنند اما مردم و نیروهای نظامی و انتظامی ما هوشیارند و تمسک مردم ما به اسلام و آرمان های مقدس انقلاب اسلامی است و ایمان راسخی دارند.
عباسی، شهدا را چراغ راه هدایت کشور در عرصه های مختلف دانست و بیان کرد: رزمندگان اسلام و شهدای گرانقدر راه را نشان دادند و شهدا راه ما را روشن کردند و اکنون نیز مشعل روشن هدایت در دستان باکفایت مقام معظم رهبری است.
وی با بیان اینکه هم اکنون وحدت، همدلی و اتحاد را در جامعه شاهدیم و انقلاب اسلامی این همدلی را به جهان اسلام صادر کرده است، افزود: در اربعین نیز شاهد بودیم که اهل تسنن و حتی مذاهب دیگر در این مراسم حضور یافته و موکب برپا کردند.
استاندار گیلان با اشاره به اقدامات دولت سیزدهم در عرصه سیاست خارجه و مسائل اقتصادی، تصریح کرد: امروز افتخار می کنیم که در تمامی جبهه های اقتصادی و فرهنگی دشمنان را شکست دادیم و با قدرت راه و مسیر خود را ادامه می دهیم چون درخت تنومند اسلام ریشه در اعماق اعتقادات دینی ما دارد و کشوری که برگرفته از دین مبین اسلام است را به دشمن نمی دهیم.
عباسی همچنین با اشاره به سخنرانی رئیس جمهور در مجمع عموم سازمان ملل متحد، بیان کرد: در سال ۶۰ شهید رجایی در سازمان ملل جنایات رژیم طاغوت را نشان داد و روز گذشته نیز آیت الله دکتر رئیسی با نشان دادن تمثال شهید حاج قاسم سلیمانی عمق جنایات آمریکا را نشان داد و همان شیوه و راه شهید رجایی را ادامه داد.
وی شهیدان، پدران و مادران شهدا را نمونه بارز ایستادگی و مقاومت زینب وار در جامعه دانست و گفت: مادران، همسران، خواهران و دختران شهدا الگوهای جامعه ما هستند چون آنان با پیروی از حضرت زینب (س) جهاد و مقاومت را به خوبی به جهانیان نشان دادند و الگوهای مناسب جامعه ما بشمار می روند.
پایان پیام/۳۳۸۹