در حال بارگذاری... لطفا صبر کنید.
خبرگزاری فارس؛ فاطمه احمدی: همه خوابیده بودند، دم دمای اذان صبح بود. اهالی می گفتند شب بارانی مطلوبی را پشت سر گذاشته بودند و خواب خوبی داشتند اما بارانِ مطلوبِ آخرین روزهای شهریور عصبانی تر شده بود گویا و در بامداد روز دوشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۲ با تمام توان شروع به باریدن کرد.
فکرش را بکن، چشمان نیمه بازت را به زحمت باز کنی و سحرگاه ببینی خانه ات را آب برده! تمامی وسایلت زیر آب رفته اند و باید در برکه ای که حالا توی پذیرایی خانه ات ایجاد شده دنبال تلفن همراهت بگردی تا بتوانی با کسی ارتباط برقرار کنی و بعد ... آب تلفن همراه را از کار انداخته و اگر بتوانی لباس خشکی پیدا کنی بدو بدو باید بیایی بیرون از خانه تا مگر از همسایه ها کمک بگیری.
قصه تلخ آخرین هفته تابستانِ مردم آستارا اینگونه رقم خورد. البته نه برای تمام مردم بلکه برای مردم شهر لوندویل و برخی از روستاهایی که بیشتر مشرف به رودخانه بودند. شاید اگر هرجای دنیا بود، پس از این سیل خروشان و این طغیانِ خشمگینِ رودخانه کانرود باید هرکسی جلوی درب خانه اش می نشست و زانوی غم بغل می گرفت و به چه کنم می افتاد و غمگین بود از اینکه بدون اسباب و وسایل زندگی چگونه باید روزگار بگذراند. اما اینجا ایران است! دیارِ همدلی ...
هر طرف را که نگاه می کردی، ماشین آلات و بیل های مکانیکی مشغول کار بودند، یکی توی کوچه های روستا، یکی حتی توی حیاط مردم محلی. آن طرف تر جمعی از روحانیت و طلاب مشغول پاکسازی حیاط یکی از ساکنین روستا بودند و برخی از جهادگران نیز مشغول تمیزکاری و نظافت داخل منازلی که به دلیل طغیان رودخانه خیس و نمور شده بود.
توزیع آب معدنی توسط بنیاد احسان در بین سیل زدگان
مجتبی امیریان، معاون هماهنگی ستاد اجرایی فرمان امام(ره) گیلان نیز در بین سیل زدگان است. او می گوید از ساعات اولیه وقوع سیل در شهرستان آستارا، مجموعه بنیاد احسان ستاد اجرایی فرمان امام (ره) با همکاری گروه های جهادی در محل حاضر شدند و با برآورد اولیه خسارت ها و مناطق آسیب دیده مشخص شد همه شهرستان درگیر نشده و بخشی از شهر و تعدادی از روستاها درگیر سیل شدند.
طلاب و بسیجیان در حال طبخ غذا برای مردم سیل زده
این مجموعه با همکاری گروه های جهادی تقسیم کار کردند و از همان ساعات ابتدایی تعداد ۳۰ هزار بطری آب معدنی را به شهرستان منتقل و تعداد ۲ هزار و ۵۰۰ پرس غذای گرم را از روز اول وقوع سیل پخت و در بین مردم محلات آسیب دیده با همکاری گروه های جهادی توزیع کردند.
این نوع دوستانِ همیشه در صحنه اما معتقدند ظرفیت خدمت رسانی بیشتری وجود دارد و باید با توان بیشتری به مردم خدمت کرد به همین دلیل و به گفته معاون هماهنگی ستاد اجرایی فرمان امام (ره) گیلان، پخت غذای گرم افزایش یافت و روزانه به تعداد سه هزار و ۵۰۰ پرس رسید.