در حال بارگذاری... لطفا صبر کنید.
به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، مهدی پارسا رئیس سازمان بسیج رسانه گیلان عصر امروز در نشست خبری نهمین جشنواره رسانه ای ابوذر استان گیلان در سالن اجتماعات بسیج رسانه این استان با بیان اینکه خبرنگاران منادیان حقیقت و روشنگری هستند، اظهار کرد: جنگ امروز، جنگ روایت ها و پیام هاست و خبرنگاران عناصر اصلی این صحنه هستند که باید هنرمندانه روایت اول را بدست مخاطب برسانند.
وی با اشاره به اینکه خبرنگاران نسبت به جایگاه و ابزاری که در دست دارند مسؤول هستند، گفت: دشمن در راستای تضعیف حکومت دینی و ترویج یاس و ناامیدی از ناکارآمدی نظام، از طریق رسانه های خود ۲ میلیارد خبر جعلی منتشر کرد که در این جنگ نرم، خبرنگار رسالت خود را بجا می آورد که با قلم درست واخبار خوب، امید آفرینی کند.
رئیس سازمان بسیج رسانه گیلان با اشاره به خدمات سازمان بسیج رسانه از سال گذشته تاکنون با توجه با بیانات مقام معظم رهبری در بحث جهاد تبیین گفت: هدف ما در مسئله روشنگری بسیار مهم است در همین مورد آموزش سواد رسانه را در ۶ شهرستان شروع کردیم که تا پایان امسال یک هزار نفر آموزش های لازم را خواهند دید.
پارسا در مورد برگزاری کارگاه های مهارت و سبک زندگی در گیلان بیان کرد: ۱۰ کارگاه با محوریت سبک زندگی ایرانی اسلامی و دوره های مقدماتی خبرنگاری را در شهرستان ها برگزار کردیم که طبیعتاً از مباحث آموزشی استقبال خواهد شد.
وی با اشاره بر نهمین جشنواره رسانه ای ابوذر در استان گیلان گفت: جشنواره ابوذر امسال با شعار خبرنگاران منادیان حقیقت برگزار می شود و شرکت کنندگان آثاری را که از اول دی ماه ۱۴۰۱ تا ۱۵ آذر امسال (۱۴۰۲) در رسانه ها منعکس کردند را می توانند برای دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.
رئیس سازمان بسیج رسانه گیلان با تاکید بر اینکه انتظار ما این است تا خبرنگاران از ظرفیت رسانه ای خود استفاده کنند و با ارسال آثار در جشنواره ابوذر، خود را محک بزنند، افزود: جشنواره ابوذر امسال در ۱۰ محور ملی و ۵ محور بومی باتوجه به شرایط استانی برگزار خواهد شد.
به گفته پارسا، محور های جشنواره ابوذر در ۱۰ محور شامل، شعار امسال (مهار تورم و رشد تولید)، جهاد تبیین، پیوند رسانه و صنعت و تولید، مقابله با آسیب های اجتماعی، دستاوردها و خدمات بسیج و سپاه، امید آفرینی ، جبهه مقاومت، سبک زندگی ایرانی و اسلامی ،حجاب و عفاف و جمعیت و فرزندآوری است.
وی با اشاره به دیگر موضوعات این جشنواره بیان کرد: گیلان و تهدیدات آبی، جمعیت و راه های برون رفت از پیری جمعیت، گردشگری و حفظ اراضی ملی، مهاجرپذیری و چالش تغییر کاربری اراضی طبیعی و رسانه ها و چالش زیست محیطی گیلان (از رودخانه تا سراوان) پنج محوری است که خبرنگاران می توانند آثار خود را برای جشنواره ارسال کنند.
رئیس سازمان بسیج رسانه در مورد قالب های جشنواره نیز گفت: شرکت کنندگان می توانند آثار خود را در یازده قالب شامل گزارش خبری، گزارش تحقیقی_ تحلیلی، مصاحبه، یادداشت و سرمقاله، تیتر، اینفوگرافی، موشن گرافی، عکس ، کلیپ و گزارش ویدئویی، مستند و پادکست به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.
پایان پیام/۸۴۰۰۸