به گزارش سایت خبری تحلیلی لنگرخبر، پرویز محمدنژاد در دوره یازدهم انتخابات مجلس شورای اسلامی و با اختلاف حدود ۲۰۰ رای بیشتر از مهرداد لاهوتی، به عنوان نماینده مردم لنگرود در مجلس انتخاب شد و بر روی صندلی سبز مجلس نشست.

گرچه محمدنژاد در سه و اندی فعالیت خود مدعی انجام اقدامات زیادی است و در جلسات زیادی نیز شرکت کرده است ولی یکی از مواردی که بیشتر از همه برای مردم مورد توجه بود درخصوص انتخاب افرادی است که در سمت‌های مختلف برای خود انتخاب یا انتصاب می‌کرد.

یکی از مواردی که همواره مورد توجه همه آحاد است انتخاب افرادی است که توسط مسوولین به عنوان مشاور انتخاب می‌شوند چراکه انتخاب مشاور می‌تواند مسیر و گرایش فکری آن مسوول را در یک یا چند بخش نیز در ابعاد مختلف نشان دهد.

جدای کنکاش درخصوص بررسی چرایی اهمیت گرایش‌های فکری مسوولان و مشاورانی که انتخاب می‌کنند و اهمیت این موضوع در بین مردم، پرویز محمدنژاد در طی چند سال گذشته به نظر می‌رسد کارنامه درخشانی در حوزه استفاده از مشاوران ندارد.

محمدنژاد در طی این سه سال و اندی، چندین نفر را به عنوان مشاور در زمینه‌های مختلف معرفی کرده که تصاویر اهدای آن احکام به مشاوران بعضا توسط دریافت کننده حکم یا دیگران در فضای مجازی منتشر شده بود ولی بعد از مدتی آن تصاویر از صفحات فضای مجازی اشخاص به هر دلیلی حذف شد.

خانم‌ها پوررضا، رمضانی، روحانی و کاظمی از جمله افرادی بودند که در حوزه بانوان حکم دریافت کرده بودند.

گلباغی، آل اسماعیل، حسنی، وفایی، نبی زاده، اکبرخواه، آقایی، ساعی، نیک نژاد، فیضی و مومنی نیز از دیگر افرادی بودند که طی این چند سال و در زمینه‌های مختلف از سوی پرویز محمدنژاد به عنوان مشاور در یکی از زمینه‌های مدنظر منصوب شده بودند.

جدای بررسی کارایی و تخصص افرادی که به عنوان مشاور انتخاب شده بودند نکته جالب و حایز اهمیت، کناره گیری برخی مشاوران مدتی بعد از دریافت حکم بود که البته چرایی کناره گیری یا ایجاد فاصله بین مشاوران و پرویز محمدنژاد اعلام یا مشخص نشده است.

چیزی که بیشتر مورد سوال در اذهان عمومی بوده این است که چرا هر مشاور بعد از مدت کوتاهی از دریافت حکم، مسیر خود را از پرویز محمدنژاد جدا کرده است؟!

پایان پیام/

همرسانی کنید:

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان