در حال بارگذاری... لطفا صبر کنید.
به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، داوود منظور معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور امشب در جمع رؤسای دانشگاه ها و تعدادی از اساتید برجسته استان در سالن شهید انصاری استانداری گیلان با اشاره به نقش بهره وری در افزایش نرخ رشد اظهار کرد: این بهره وری بیشتر در بخش نرم افزاری است و باید همه خرد و دانش موجود را در نهاده های تولید بهره گرفت.
وی با اشاره به کسری بودجه و تحقق نیافتن بودجه در برنامه افزود: در چنین شرایطی باید بودجه هزینه ای را با محدودیت بیشتری تخصیص داد.
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با بیان اینکه بودجه بندی کشور واقعی تر شده است، گفت: در بودجه سال آینده، درآمد نفتی و مولدسازی تقلیل یافته و در عین حال درآمدهای صادراتی را افزایش داده ایم.
منظور، پیرامون پرداخت فوق العاده خاص بیان کرد: پرداخت این حق ایجاد شده مطابق قانون در زمانی ممکن می شود که منابع آن تأمین شده باشد.
وی با اشاره به افزایش سالانه پذیرش دانشجویان در دانشگاه های علوم پزشکی کشور گفت: بدون شک باید وقتی ظرفیت دانشجویان را افزایش می دهیم، بودجه لازم نیز تامین و به دانشگاه ها تخصیص یابد.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با اشاره به رویکرد توزیع بودجه در دانشگاه ها افزود: توزیع عادلانه بودجه در کشور متناسب با برنامه های راهبردی و نیاز استان ها از مهمترین اولویت های دولت است.
منظور، از جذب نخبگان در دانشگاه ها خبر داد و بیان کرد: اگر دولت به دنبال جذب نخبگان باشد، بهترین گزینه به کارگیری از جامعه نخبگان با معرفی بنیاد نخبگان است.
وی با بیان اینکه جذب معلم در کشور باید صرفاً از طریق دانشگاه فرهنگیان باشد، گقت: دولت بر این عزم مصمم است و هر کمکی که بتواند در راستای توسعه نرم افزاری و فضاهای فیزیکی انجام دهد را در دستور کار قرار خواهد داد.
معاون رئیس جمهور با بیان اینکه آینده دنیا در دست علم و تولیدکنندگان آن است، افزود: امروز کسی که تسلط بر علوم و فنون داشته باشد رشد می کند و این تجربه در کشورهایی که منابعی نظیر نفت، معادن و زمین ندارند کاملاً محسوس است.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور حمایت از علم و تولید فناورانه را رویکرد دولت سیزدهم دانست و بیان کرد: این رویکرد، نگاه توسعه ای را به دنبال دارد و این توسعه رفاه اجتماعی را ایجاد می کند.
منظور، تربیت انسان با دنیا و آخرتی آباد را هدف بعثت دانست و گفت: توسعه صرفاً افزایش درآمد و رفاه نیست بلکه باید افراد در تراز متخلق دینی نیز تربت کرد.
وی نگاه دولت به گیلان را چندظرفیتی دانست و افزود: نگاه دولت به گیلان صرفاً گردشگری نیست بلکه نکته ما به گیلان توسعه ناوگان حمل و نقل ترکیبی با هدف افزایش ثروت و توسعه است.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با اشاره به ظرفیت های بی نظیر گیلان در حوزه صنعت و کشاورزی بیان کرد: گیلان ظرفیت های بی نظیری در تولید و صنایع وابسته به چوب و سلولزی دارد و از آنجا که یک قطب علمی است، باید همه ظرفیت های آن را در رشد، بهره گرفت.
منظور با بیان اینکه حل تمام مشکلات کشور با تمرکز نخبگان و دانشگاهیان قابل حل است، گفت: امروزه تنها در حوزه سلامت، گیلان به یک قطب گردشگری تبدیل شده و این نشان می دهد این استان در همین حوزه نیز قابلیت پیشرفت را دارد.
به گزارش فارس، برقراری فوق العاده خاص کادر درمان، افزایش درآمد اعضای هیئت علمی پایه، افزایش تعرفه کادر پزشکی متناسب با نرخ رشد تورم، تخصیص اعتبار جهت تأمین هزینه های جاری دانشجویان با توجه به افزایش ۲۰ درصدی ظرفیت پذیرش دانشجویان، افزایش بودجه نظام آموزش عالی در گیلان، تسهیل فرآیند جذب نخبگان در کشور، رعایت عدالت آموزشی با توسعه دانشگاه ها، تعمیم علم و فناوری به ساختار تولید و کشاورزی گیلان، حل معضلات اجتماعی گیلان با رویکرد علمی و تحلیلی، بخشی از دیدگاه ها و رویکردهای رؤسای دانشگاه ها و نخبگان علمی گیلان در نشست مشترک با منظور معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور بود.
پایان پیام/۸۴۰۰۸