در حال بارگذاری... لطفا صبر کنید.
به گزارش ایسنا، انگلیس یکی از بیش از ۲۰ کشور، از جمله ایالات متحده، فرانسه و کره جنوبی است که اخیراً تعهدی را برای سه برابر کردن ظرفیت هسته ای جهانی تا سال ۲۰۵۰ به عنوان بخشی از تلاش های بین المللی برای کاهش انتشار کربن مخرب برای آب و هوا امضا کردند.
انگلیس امروز (یکشنبه) اعلام کرد که ۳۰۰ میلیون پوند (معادل ۳۸۰ میلیون دلار) را برای برنامه هسته ای جدیدی هزینه می کند که هدف آن تولید سوخت هسته ای پیشرفته برای راکتورهای نسل جدیدی است که برق تولید می کنند. لندن خاطر نشان کرد که سرمایه گذاری جدید این کشور به حمایت از تولید داخلی اورانیوم با غنای پایین (HALEU) کمک می کند - نوعی سوخت که در حال حاضر فقط در مقیاس تجاری توسط روسیه تولید می شود.
بنابر گزارش خبرگزاری رویترز، انگلیس نیز مانند دیگر کشورهای اروپایی از زمانی که جنگ میان ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در فوریه ۲۰۲۲ و اوکراین در گرفت، به دنبال کاهش اتکای خود به انرژی روسیه بوده است.
اداره امنیت انرژی انگلیس در بیانیه ای اعلام کرد: راه اندازی برنامه HALEU به بریتانیا این امکان را می دهد تا سوخت هسته ای ویژه جهان را تامین کند و روسیه پوتین را منزوی کند.
در ادامه این بیانیه آمده است که اولین کارخانه تولیدی قرار است تا اوایل دهه ۲۰۳۰ در شمال غرب انگلیس به بهره برداری برسد. جزئیات بیشتر در مورد اهداف تولید و نحوه هزینه کردن این پول نیز در یک مقاله استراتژی ارائه خواهد شد.
اتحادیه اروپا و یک شرکت آمریکایی نیز روی تولید این اورانیوم کار می کنند.
در حالی که گروه های فعال در زمینه محیط زیست به شدت با خطرات زیست محیطی این کار مخالفت می کنند، انگلیس سال گذشته رقابتی را برای توسعه راکتورهای هسته ای کوچک مدولار (SMR) آغاز کرد. تولید این راکتورها قرار است ارزان تر و آسان تر باشد تا از هزینه های بالا و تاخیر در ساخت که منجر به رکود چندین دهه در گسترش ظرفیت انرژی هسته ذی جهانی شده است، جلوگیری شود.
به گزارش رویترز، عرضه سوخت مناسب به عنوان یکی از تنگناهای بالقوه در تحقق تعهد بین المللی ۲۰۵۰، در کنار تأمین مالی و تأخیرهای قانونی احتمالی پیرامون معرفی فناوری جدید SMR دیده می شود.
انتهای پیام