در حال بارگذاری... لطفا صبر کنید.
به گزار گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، وزارت آموزش و پرورش در اطلاعیه ای اعلام کرد: با توجه به اعلام نتایج نهایی(قطعی) مرحله تکمیل ظرفیت آزمون های استخدامی آموزش وپرورش درسال 1402 برای مشاغل آموزگاری و همچنین دبیری وهنرآموز سال 1402 ازسوی سازمان سنجش آموزش کشور بدینوسیله به اطلاع داوطلبان آزمون های مزبور که موفق به قبولی نشده و سایر داوطلبان متقاضی ثبت نام در آزمون های استخدامی سال 1403 آموزش وپرورش می رساند:
مهلت ثبت نام درآزمون استخدامی سال 1403 آموزش وپرورش در سایت سازمان سنجش آموزش کشور تا 14 بهمن 1402 است.
داوطلبان 20 تا 40 سال می توانند در آزمون استخدام آموزش وپرورش شرکت کنند/ چه کسانی مشمول افزایش سن می شوند؟افرادی که در آزمون های سال 1402 قبول نهایی نشده، در کارنامه آنها کد 19 درج شده است یا اعتراضات آنها در حال رسیدگی است، در صورت تمایل و داشتن شرایط احراز می توانند درمهلت باقی مانده نسبت به ثبت نام در آزمون های استخدامی آموزش وپرورش برای سال 1403 اقدام کنند.
بدیهی است در صورت تغییر در وضعیت نتیجه نهایی آزمون های قبلی(سال 1402) فرایند اعلام نتیجه طی مکاتبه رسمی از حوزه ستادی از طریق اداره کل آموزش وپرورش استان به اطلاع این افراد خواهد رسید بنابراین توصیه می شود فعلاً در آزمون ثبت نام کنند.
به نیروهای خرید خدمات آموزشی برای سال تحصیلی 1403-1404 توصیه می شود با توجه به مجوز استخدامی سال 1403 و ایجاد ظرفیت جذب و استخدام پیمانی، در آزمون های استخدامی سال 1403آموزش وپرورش ثبت نام کرده و برای موفقیت و قبول نهایی تلاش کنند.
عدم ثبت نام یا عدم قبولی در آزمون های مزبور به معنی استمرار خدمت درقالب خرید خدمات آموزشی در سال تحصیلی 1403-1404 نیست.
انتهای پیام/