در حال بارگذاری... لطفا صبر کنید.
به گزارش سایت خبری تحلیلی لنگرخبر، انتخابات دوازدهمین دوره مجلس لنگرود نیز به پایان رسید و مهرداد لاهوتی به عنوان نماینده مردم لنگرود در دوره دوازدهم مجلس انتخاب شد، یکی از مواردی که از جمله وظایف نمایندگان مجلس است نظارت بر حسن انجام کار مسؤولین در بعد ملی و استانی و شهرستانی میباشد.
میتوان یکی از ضعفهای مشهود در شهرستان لنگرود طی چند سال گذشته را مربوط به همین امر یعنی عدم توجه مناسب نظارت بر عملکرد مدیران از سوی نماینده مجلس دانست که بعضا موجب ضرروزیان مستقیم یا غیرمستقیم به مردم و بیت المال نیز میشود.
یکی از اقداماتی که در سالهای گذشته امتیاز آن برای شهرستان لنگرود و با اعتبارات ملی اخذ شده بود ایجاد چهار سد لاستیکی در شهرستان لنگرود بود که دو سد «پهلوان بست» و «گالشکلام» به بهره برداری رسید و دو سد دیگر نیز در مراحل انجام کار بود ولی نکته عجیبی که رخ داد این است که طی یکی دو سال گذشته سد لاستیکی که مجوز آن اخذ و اعتبار ملی آن برنامه ریزی شده بود تبدیل به سردهنه شد!
طبیعتا این اقدام، ضرر به مردم و حیف و میل کردن بیت المال است جدای این موضوع برای دریافت مجوز یک سد برای شهرستان و یک منطقه باید رایزنیهای متفاوتی در سطح ملی صورت گیرد تا مسؤولین کشوری برای ایجاد سد در منطقه مدنظر قانع شده و آن را نیاز بدانند که این اتفاق در گذشته افتاده بود ولی در سایهعدم توانایی در پیشبرد پروژه، سد لاستیکی تبدیل به سردهنه شد!
به جز نماینده مجلس، یکی از مسؤولانی که باید نیاز شهرستان را بداند و بشناسد فرماندار شهرستان است و یکی از سوالاتی که باید وی جواب دهد در همین خصوص و موضوع است، البته در سال ۱۴۰۰ و سفر کاظمی معاون وقت رئیس جمهور و رئیس وقت برنامه و بودجه کشور به لنگرود، شورای بخش اطاقور درخواستهای خود مبنی بر نیازهای اطاقور را به معاون وقت رئیس جمهور ارائه دادند که کاظمی دستورات لازم را نیز صادر کرد که یکی از درخواستهای ارایه شده، درخصوص سد لاستیکی در اطاقور بود که البته مجوز آن در سال ۱۳۹۸ صادر شده بود ولی در نهایت خبری از سد لاستیکی نشد و در اطاقور یک سردهنه ایجاد شد!
به نظر میرسد که فرماندار شهرستان نیازهای شهر اطاقور را کماکان نشناخته و در خصوص پیگیریهای مسؤولین محلی اطاقور درباره نیازهای مهم مردم آن منطقه، توانایی لازم و کافی برای رساندن حق به آنان و پیگیری از سوی مسوولین استانی را ندارد البته این را در حالی باید تصور کنیم که تغییر پروژه ملی سد لاستیکی یا بیتوجهی به احداث آن با وجود درنظر گرفتن اعتبار ملی، در جلسات مربوطه شهرستانی به ریاست فرماندار یا معاونین وی، تبدیل به سردهنه نشده باشد!
البته این نقد به محمدنژاد نماینده وقت مردم لنگرود در مجلس نیز وارد است که چرا در این خصوص نظارت کافی درخصوص پروژههای شهرستانی و نیازهای اصلی مردم و همچنین نظارت بر عملکرد مدیران بخصوص فرماندار شهرستان نداشته است که یکی از موارد همین موضوع میباشد.
مهرداد لاهوتی نماینده منتخب مردم در دوره دوازدهم مجلس طی بازدیدی که چند روز پیش از شهر اطاقور انجام داد با اشاره به طراحی چهار سد لاستیکی شهرستان لنگرود اظهار کرد: از این چهار سد، دو سد «پهلوان بست» و «گالشکلام» افتتاح شد و متأسفانه دو سد «اطاقور» و «رادار کومه» متوقف شدهاند اما اتفاق بدی که افتاده رخ داده این است که سد را به «سردهنه» تبدیل کردهاند!
وی گفت که بنده به آقای خرّمی مدیرعامل آب منطقهای گیلان گفتم که تبدیل سدها به سردهنه خیانت بود زیرا که این پروژه سد بوده و اعتبارش به صورت ملی تأمین میشد بنابراین تبدیل سد به سردهنه تنها ظلم به مردم اطاقور نبود بلکه یک اعتبار ملی که به روال طبیعی خود در حال واریز بود را نیز حذف کردیم.
طبیعتا هر پروژه توسط یک ارگان یا نهاد مربوط به پروژه انجام میشود و اگر تعریف نحوه اجرای پروژه توسط مسؤولین استانی تغییر کرد باید نماینده مجلس و فرماندار نسبت به آن موضوع واکنش نشان دهند تا حق مردم ضایع نشود و حیف و میل درخصوص پروژههایی که بر اساس نیاز تعریف و مجوز آن صادر شد صورت نگیرد که با توجه به مشاهدات فعلی، واکنشی از سوی نماینده وقت و فرماندار شهرستان صورت نگرفت. که در نهایت کسانی که از این موضوع متضرر شدند مردم و بخصوص کشاورزان بودند.
پایان پیام/