در حال بارگذاری... لطفا صبر کنید.
به گزارش ایسنا، محمد اسلامی در نشست خبری مشترک با معاون علمی رئیس جمهور گفت: وجه تمایز سازمان انرژی اتمی این است که سازمان هم محقق علم و فناوری است و هم مصرف کننده است؛ از این رو فشار تحقیق و توسعه در گروه محققان سازمان یک عامل ثانوی دارد که همان تقاضاست که وقتی این ۲ با هم هم راستا می شود رشد را سبب می شود.
وی افزود: آقای رئیسی در بازدیدی که از دستاوردهای سازمان داشتند پرسیدند که انرژی اتمی می تواند این الگو را محقق کند، اما دیگران نمی توانند. این ظرفیتی است که رهبری از آن به عنوان آبروی علم و فناوری کشور نام بردند.
ثبت بیش از ۳۰۰ دستاورد دانشی و صنعتی در ۲ سالانه ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲
وی گفت اولین گام ما این بود که سند جامع راهبردی را برای اینکه نسبتش را با آینده روشن کند تهیه کنیم و در ۱۴۰۱ توسط رئیس جمهور رونمایی شد و در پرتو این ریل گذاری در ۲ سالانه ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ بیش از ۳۰۰ دستاورد دانشی و صنعتی را ثبت کردیم یعنی هر یک و نیم روز یک دستاورد ثبت شده است و رویکرد برنامه محور و نتیجه گرا که حاصل سیاست جدید بود تحولاتی ایجاد کرد که از فرایند تحقیقاتی بودن عبور کردیم به سمت صنعتی شدن و حرکت مان را برای تحقق اهداف سند راهبردی محکم کردیم.
اسلامی ادامه داد: فناوری هسته ای تاثیرات خود را در زندگی مردم نشان می دهد در ۲ محور انرژی و غیر انرژی. رسیدن به ۲۰ هزار مگاوات برق هسته ای از مهمترین اهداف در محور انرژی است.
وی ادامه داد: برای تحقق این برنامه در مناطق ساحلی شرکت هایی تاسیس و مطالعات تفصیلی و عملیات پیش نیاز آغاز شده و پروژه های اجرایی هم شروع شده و در ۱۴۰۰ ما ۳۰۰ نفر نیروی انسانی در این پروژه ها داشتیم الان بیش از پنج هزار نفر فعال هستند؛ از این رو این یک اتفاق بزرگ است که قابلیت صنعتی خودمان را به کار گرفتیم.
نشست خبری معاونان رئیس جمهور