در حال بارگذاری... لطفا صبر کنید.
به گزارش ایسنا، چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری هشتم تیرماه سال ۱۴۰۳ برگزار می شود و در روزهای منتهی به برگزاری نتخابات، رقابت ۶ نامزد یعنی «مسعود پزشکیان»، «مصطفی پورمحمدی»، «سعید جلیلی»، «علیرضا زاکانی»، «امیرحسین قاضی زاده» و «محمدباقر قالبیاف» در فضای حقیقی و مجازی شدت گرفته است.
این نامزدها در سخنرانی ها، مناظره ها وگفت وگوهای تلویزیونی خود به تشریح مواضع و دیدگاه هایشان در حوزه های مختلف داخلی و سیاست خارجی می پردازند و سعی می کنند افق فکری خود را در این زمینه برای مردم ترسیم و تشریح و در همین چارچوب آرای آن ها را به سمت خود جلب کنند.
البته با توجه به ترسیم و ریل گذاری سیاست های کلان کشور در عرصه سیاست خارجی در نهادهای بالادستی از جمله شورای عالی امنیت ملی، بیشتر حوزه اختیارت دولت ها در این حوزه در حیطه مسائلی چون تعیین اولویت ها و همچنین تدوین راهکارها و استراتژی ها در نحوه پیشبرد سیاست های کلان کشور است.
در همین چارچوب در گزارش های جداگانه ای، مرور کوتاهی بر مهم ترین دیدگاه های نامزدهای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در حوزه سیاست خارجی و تحولات جهانی خواهیم داشت.
در بخش های اول، دوم، سوم و چهارم این گزارش به بررسی دیدگاه های «مصطفی پورمحمدی»، «مسعود پزشکیان»، «سعید جلیلی» و «علیرضا زاکانی» در حوزه سیاست خارجی پرداخته ایم.
نشست دانشجویی قاضی زاده هاشمی در دانشگاه تهران