در حال بارگذاری... لطفا صبر کنید.

به گزارش سایت خبری تحلیلی لنگرخبر، سنبل آبی، گیاه زیبا ولی خطرناکی که چند سالی است مهمان رودخانه ها و دریای شهرستان لنگرود شده که بیشترین حجم آن در بخش چاف و چمخاله دیده می شود، سنل آبی می تواند به محیط زیست، اقتصاد و سلامت انسان‌ها تاثیر منفی بگذارد.

در دوره گذشته مدیریت شهری چاف و چمخاله، اقدامات مداومی برای جمع آوری گیاه مهاجم سنبل آبی شد ولی بعد از تغییر مدیریت شهری و حتی تغییر فرماندار، به این موضوع کمتر توجه شد و بعضا به نظر می رسد که گویی در این زمینه بی خیال هستند و سقف اقداماتشان فقط در حد برگزاری جلسات است.

البته چند روز پیش دادستان لنگرود برای تعیین تکلیف این موضوع مهم و حیاتی، ضرب الاعجل تعیین کرده تا طی روزهای آینده سریعا به جمع آوری این گیاه مهاجم اقدام کنند.

البته درخصوص اینکه دستگاه متولی برای جمع آوری سنبل آبی کدام ارگان است در قانون بحث است چراکه رودخانه در حریم شهری قرار دارد و متولی رودخانه آب منطقه ای است و موضوع سنبل آبی بحث زیست محیطی را در بر می گیرد از سوی دیگر حیات شهری و شهروندان به شهرداری بر می گردد که در دوره گذشته مدیریت شهرداری و شورای شهر چاف و چمخاله، بدون در نظر گرفتن این موارد، خود شهرداری وارد عمل شد و فرماندار وقت به عنوان رئیس مدیریت بحران نیز پای کار بود، از سوی دیگر خود شهروندان نیز به صورت خودجوش برای جمع آوری سنل آبی پای کار بودند.

امام چیزی که در حال حاضر مشاهده می شود اقدام عملی از سوی فرمانداری به عنوان مسئول بحران شهرستان و شهرداری چاف و چمخاله و حتی دیگر ادارات مربوطه صورت نگرفته و بالاترین سطح اقدامات این مسئولین برای جمع آوری سنبل آبی در مرحله برگزاری جلسات قرار دارد.

شاید بهترین پادزهر برای زخم های لنگرود، تغییر برخی مدیران باشد که البته با تغییر دولت این کار نیز در مرحله اقدام انجام دارد ولی آنچه که مسلم است باز هم مردم این شهر هستند که به خاطر انجام ندادن به موقع کارها، موجب می شوند تا منابع شهرستان و حتی مردم ضرر کنند.


طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان