به گزارش لنگرنیوز، مسعود طالب پور در گفت وگو با خبرنگار تسنیم، با اشاره به این که امسال تاکنون تعداد 428 فقره پرونده تخلفات وارده در راستای مبارزه با تخلفات در این شهرستان داشتیم اظهار داشت: متخلفان به پرداخت مبلغ 300 /486/303 ریال جزای نقدی در حق دولت محکوم شدند.
وی به عمده فعالیت های اداره تعزیرات حکومتی که در سه بخش تقسیم شده اشاره کرد و گفت: در بخش اول، رسیدگی به تخلف اصناف از حیث فعالیت صنفی اعم از کم فروشی و گران فروشی از فعالیت های این اداره است.
رئیس اداره تعزیرات حکومتی بخش دوم فعالیت این اداره را رسیدگی به تخلفات بهداشتی واحدهای صنفی و غیر صنفی اعم از بهداشت محیط و فرد و بهداشت محیطی واحدهای صنفی خواند و بیان کرد: به موجب قانون، رسیدگی به تخلفات بهداشتی به تعزیرات حکومتی محول شده است.
طالب پور رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز را سومین فعالیت این اداره دانست و اظهار کرد: به موجب قانون جدید کالا و ارز، رسیدگی به تخلفات این بخش نیز به تعزیرات حکومتی واگذار شده است.
وی با اشاره به این که تعزیرات حکومتی علاوه بر سه بخش عمده فعالیت، در شعبه های سیار نیز فعال است، گفت: این شعبه ها زیر نظر این اداره و بازرسان اتاق اصناف و صنعت، معدن و تجارت و بهداشت انجام شده و از واحدهای صنفی به صورت سرزده بازرسی و حتی الامکان در همان محل با متخلفان برخورد می شود.
رئیس شعبه اول بدوی و رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز اعلام کرد: قطع سهمیه و درج در پرونده و نیز تعطیلی و نصب پرده در محل کسب با عنوان "این واحد صنفی متخلف محکوم گردید" را از دیگر روش های مجازات متخلفان برشمرد.
طالب پور از مهم ترین معضلات شهر فومن را ایجاد سد معبر توسط واحدهای صنفی دانست و افزود: در این مورد تعزیرات حکومتی براساس قانون نظام صنفی، صلاحیت رسیدگی داشته و با هماهنگی با شوراهای اسلامی شهر و شهردار، مراتب را پس از شناسایی جهت رسیدگی به شعبات رسیدگی کننده ارسال می کند.
این مقام مسئول خطاب به بازاریان شهر فومن گفت: ما از بازاریان خواهش می کنیم ضمن احترام به حقوق شهروندی و رعایت قانون نظام صنفی خود نسبت به رفع این معضل اقدام کنند.
وی از شهروندان و مصرف کنندگان فهیم فومنی خواست، شکایات خود را با شماره تماس 124 و یا با حضور شخصی به این اداره واقع در مجتمع شهید افتخاری فومن مراجعه تا در کوتاهترین زمان ممکن به شکایات آن ها رسیدگی شود.