در حال بارگذاری... لطفا صبر کنید.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی لنگرخبر، تصمیم «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا برای عدم تأیید پایبندی ایران به توافق هسته ای و البته لغو نکردن آن، از یک سو نشان دهنده اختلافی است که میان وی و مشاوران ارشد او وجود دارد و از سوی دیگر نشان می دهد که نفوذ و اثرگذاری اطرافیان ترامپ بر وی تا چه اندازه محدود است.

بنا بر گزارش روزنامه «کریستین ساینس مانیتور»، ریاست جمهوری ترامپ معنای جدیدی به عبارت «تیم رقبا» در حلقه سیاسی واشنگتن بخشیده است.

بر اساس این گزارش، «این عبارت در دوره لینکولن به معنای آوردن دشمنان سیاسی سابق از حزب موافق به داخل کابینه بود. در دوره روزولت به معنای تشکیل یک کابینه دو حزبی متنوع بود که دیدگاه های مخالف ارائه داده و به رئیس جمهور اجازه دهند تا نتیجه گیری خود را در خصوص سیاست داشته باشد. اما در دوره ریاست جمهوری ترامپ، این عبارت، دست کم در روابط بین الملل، به معنای نگه داشتن کابینه و دیگر مشاوران ارشد در تضاد کامل با رئیس جمهور است.»

این گزارش می افزاید: «تصمیم روز جمعه رئیس جمهور آمریکا نمونه بارز این اختلاف و شکاف عمیق است. مشاوران ترامپ از وی می خواستند تا اعلام کند که ایران هنوز به توافق پایبند است و توافق را نیز در راستای تأمین منافع ملی آمریکا می دانستند اما ترامپ این توصیه ها را رد کرد و مشاورانش را وادار به سازش کرد».

«الیزابت ساندرز» استاد علوم سیاسی و امور بین الملل در دانشگاه جرج واشنگتن تأکید کرد: «برخی مسائل وجود دارد که این مشاوران را متحد نگه می دارد که یکی از آنها لغو نکردن توافق هسته ای ایران است. و این تقابل ترامپ با دیگران در تیم مشاورانش است».

انتهای پیام/


طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان