به گزارش پایگاه اطلاع رسانی لنگرخبر به نقل از
۸دی، در پی بروز برخی اغتشاشات محدود و تخریب اموال عمومی که به بروز ناامنی هایی منجر شده، قیمت سکه بهار آزادی هم در پی گرانی ارز روند صعودی به خود گرفته و به یک میلیون و ۵۰۶هزار تومان رسیده است.
قیمت دلار هم از مرز ۴۳۰۰ تومان گذشته و به روند افزایشی خود ادامه می دهد، شاخص بورس در شنبه و یکشنبه با افت وحشتناک مواجه شد و به شدت سقوط کرد.
تلگرام و اینستاگرام هم با محدودیت مواجه گشته و باعث به خطر افتادن بسیاری از مشاغل نوپا شد.
این روند تنها بخشی از ضرر اغتشاشات اخیر به اقتصاد کشور است و در صورت ادامه دار شدن تبعات بسیار بیشتری برای کشور و مردم خواهد داشت.
دادن پالس منفی از کشور باعث می شود دشمنان باز هم به دنبال فتنه انگیزی و اعمال تحریم های جدید باشند.
چاره چیست؟ آیا مردم حق اعتراض ندارند و باید همیشه به صحبت های مسئولان گوش داده که اوضاع اقتصاد را عالی تصویرسازی می کنند؟
در پاسخ به سوال فوق باید تصریح کرد راز پیشرفت هر کشوری امنیت است و برپایه امنیت، علم و فناوری، اقتصاد، فرهنگ و تمام ابعاد جامعه پیشرفت می کند.
زمانی که امنیت کشوری با چالش مواجه می شود تمام حوزه های دیگر هم به تبع آن با چالش مواجه خواهند شد از سیاست گرفته تا اقتصاد و فرهنگ و حتی ورزش.
راهکاری که در این مقاله داده می شود این است که دولت ها باید با سعه صدر با ایجاد تجمعات در چارچوب قانون کشور موافقت کنند تا عرصه برای ضدانقلاب و اغتشاش گران باز نشود، نیروهای انقلابی و بسیجی هم باید با مردم همراه شده و از مطالبات به حق آنان دفاع کرده و هیچگاه به دنبال توجیه کردن مشکلات نباشند.
ایران کشوری ثروتمند با منابعی بسیار و غنی است و صاحب منابع نفتی و گازی بسیار است و با مدیریتی درست تنها با نگاه به داخل می توان کشور را از لحاظ اقتصاد سر و سامان داد.
رهایی از سلطه دلار و یورو و ایجاد پیمان های پولی دو یا چند جانبه بهترین راه حل این مشکل است.
اصلاح سیستم بانکداری کشور و سخت گیری به بانک ها به جراحی سخت نیازمند است که دولت باید درد آن را بکشد و کشور را از سلطه بانکداری ربوی نجات دهد.
حقیقت این است که در کشور ما تبعیض طبقاتی سازمان یافته ای در تمام عرصه ها حاکم شده و نظام حقوق به کارمندان و کارگران و مدیران هیچ سرو سامان و قاعده خاصی ندارد و این امر صدمات جبران ناپذیری به کشور زده است.
نظام بانکداری باید و باید اصلاح شود، نظام دریافت حقوق کارگران و کارمندان باید به شدت افزایش یافته و از حقوق مدیران کاسته شود، بودجه به موسساتی که اولویت خاصی برای کشور ندارند باید به شدت محدود شود، تسهیلات بانکی برای مسکن با سود کم و با بازپرداخت طولانی به مردم داده شود تا اقشار کم درآمد به مسکن دست یابند.
نظام بیمه ای کشور اصلاح شده وتمام مردم با ایجاد طرح های مختلف زیر چتر بیمه قرار گیرند تا برای زمان سختی و یا بازنشستگی خود نگران نباشند. تسهیلات ویژه برای مشاغل کوچک و مطمئن داده شده تا اشتغال جانی تازه گیرد.
تسهیلات بانکی برای ازدواج داده شده تا قشر عظیم دهه ۶۰ به سرو سامان برسند و از بیکاری و خمودگی و افسردگی رهایی یابند.
با انجام امور فوق مردم نه تنها از تجمع دست کشیده بلکه قدردان مسئولان خواهند بود و بر دل بستگی آنان به نظام جمهوری اسلامی افزوده شده و کشور به بالندگی فوق تصور خواهد رسید.
نکته ای که در پایان باید به آن تاکید کرد این است که مردم باز هم باید بر ادامه مطالباتشان ادامه دهند تا مسئولان کشور مجبور به اصلاح اقتصاد کشور شوند ولی این مطالبات به هیچ وجه نباید در فضایی احساسی و تند و سیاسی باشد تا عده ای ماهی گیری اغتشاش از آن کنند ابتدا اتحادی ملی برای مقابله با گرانی در کشور نیاز است زمانی که کالایی به شدت گران می شود مردم با اتحاد آن جنس را نخرند تا واسطه گران مجبور شوند قیمت ها را کاهش دهند و گام آخر تجمعات اعتراضی در شرایط مسالمت آمیز بوده و دولت هم باید با نگاهی باز با تظاهرات مسالمت آمیز موافقت کرده تا مردم بتوانند مطالبات شان را به درستی پیگیری کنند.