به گزارش پایگاه اطلاع رسانی
لنگرخبر، مهرداد بائوج لاهوتی نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (یکشنبه اول بهمن) پارلمان، در تذکری شفاهی نسبت به واردات بی رویه برنج به کشور انتقاد کرد و گفت: از ابتدای امسال تاکنون یک میلیون و 500 هزار تُن برنج وارد کشور شده است، بنده در صحبت هایی که با آقای حجتی وزیر جهاد کشاورزی داشته ام، گفته است که "من حرف شما را قبول دارم اما تحت فشار هستم"؛ این فشار چیست که کشاورزی کشور را نابود می کند؟
لاهوتی تأکید کرد: وزیر کشاورزی تاکنون نامه های مختلفی برای وارد کردن و یا وارد نکردن برنج به کشور نوشته است، چرا در دنیایی که همه ما را تحریم می کنند ما باید خودمان را تحریم کنیم؟
نماینده مردم لنگرود در مجلس همچنین از هیئت رئیسه خواست که استیضاح حجتی وزیر جهاد کشاورزی اعلام وصول شود.
مسعود پزشکیان نایب رئیس مجلس که ریاست جلسه را به عهده داشت در پاسخ به تذکر لاهوتی گفت: حتماً موضوع استیضاح آقای حجتی را پیگیری می کنیم تا ببینیم روند به چه شکلی است.