ثبت ملی روش فرآوری بهار نارنج/نخستین جشنواره چای در گیلان برگزار می‌شود

زمان تقریبی مطالعه دقیقه
۰
۱۷
۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۱


به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، ولی جهانی امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه برگزاری جشنواره‌های مختلف به آشنایی مردم با فرهنگ‌های مختلف کمک می‌کند، اظهار کرد: هر نقطه از استان گیلان دارای فرهنگ و آداب و رسوم متفاوتی است که باید با برگزاری جشنواره‌های مختلف به آن کمک کرد.

وی با اشاره به برگزاری بیش از ۳۰ برنامه در حوزه میراث طبیعی افزود: دبیر خانه اداره کل میراث فرهنگی گیلان، امسال ۳۴ برنامه مربوط به میراث طبیعی را در دستور کار خود قرار داده که در قالب جشنواره در شهرستان‌های مختف برگزاری می‌شود.

مدیر کل میراث فرهنگی و گردشگری گیلان از برگزاری جشنواره‌های مختلف در این استان خبر داد و افزود: در هر شهرستان برند آن شهرستان را به عنوان یک جشنواره در نظر گرفته و در همین راستا جشنواره نگین حیران در آستارا و جشنواره چای در املش برگزار خواهد شد. 

جهانی با اشاره به استقبال خوب از جشنواره بهار نارنج در شهرستان لنگرود بیان کرد: جشنواره بهار نارنج یک نشان در کومله لنگرود است که مصوبه از وزارت میراث فرهنگی دریافت شده و امسال با استقبال بسیار خوبی مواجه شده که بیش از ۶ هزار نفر در جشنواره بهار نارنج کومله لنگرود شرکت کردند.

وی از تلاش‌ها برای ثبت اثر ملی روش فرآوری بهار نارنج خبر داد و افزود: روش فرآوری بهار نارنج مختص شهرستان لنگرود و بخش کومله بوده که به‌عنوان اثر ملی ثبت و مستندات لازم انجام شده و خوشبختانه قول مساعد در این خصوص گرفته شده است.

مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری استان گیلان با تاکید بر لزوم توجه به آشنایی مردم ایران با ظرفیت تولید چای در این استان گفت: ۳۳ درصد چای ایران در املش تولید می‌شود و به این دلیل اولین جشنواره چای در کشور و در شهرستان املش برگزار می‌شود. 

انتهای پیام/۸۴۰۰۸




منبع

https://langarnews.ir/p/163238

دیدگاهتان را بنویسید

  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.